KATIA'S TRENDS - HERFST·WINTER 2017 / 2018

In verschillende kleuren & modellen

BRITISH STYLE
Terwijl we met onze meest rustieke kwaliteiten werken (MERINO-LINO, SCOTCH TWEED, ATLANTIC, WINTER-WASHI...), met typische herfstachtige kleuren, roepen we het traditionele Engelse platteland op. Met stalen van ruiten en strepen, krijgen we aantrekkelijke combinaties van oker-, groene-, oranje-, rode- en beige tinten.

BLACK & WHITE JACQUARD
Het zwart en wit, alleen of met elkaar gecombineerd, geven ons altijd een verfijnde en elegante uitstraling. Zeer actueel voor de komende winter zijn de zwart/witte jacquards. Stalen van verschillende kwaliteiten laten ons de kracht zien van deze twee kleuren, twee tegenpolen die elkaar aantrekken (ESSENCE, POÊME, WINTER-WASHI, DUENDE...), met een onmiskenbare aantrekkingskracht.

DEGRADÉ
Zeer actueel en helemaal in, is het degradé of vervaagde effect. Horizontaal, verticaal of in diagonaal; door de veelzijdigheid zijn ze onmisbaar In dit dossier willen we niet een kleurtendens laten zien, maar een stijl, een "mode". Verschillende garens van onze nieuwe collectie reproduceren dit effect: INFINITY, MELODY, SHADOW, PRISMA...